google.com, pub-2557206291112451, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Släktforskning för noviser: Vi släktforskare är mycket attraktiva kunder numera - ännu en tjänst som storsatsar

En blogg om släktforskning som är helt oberoende från de stora kommersiella sajterna och är rankad som en av de bättre av flera bedömare. Om du är nybörjare som släktforskare eller funderar på att börja släktforska kanske du kan ha nytta av mina vedermödor och glädjeämnen. Jag kommer att ta upp sådant som jag tycker har varit svårt som nybörjare i släktforskning. Jag kommer också att tipsa om program och websidor jag har haft nytta av, men också berätta om min egen släktforskning.

tisdag 20 september 2011

Vi släktforskare är mycket attraktiva kunder numera - ännu en tjänst som storsatsar


Tjänsterna vi släktforskare har nytta av blir alltmer utvecklade och företagen som erbjuder oss tjänsterna större och större. Nu på morgonen fick jag följande Pressrelease från MyHeritage som tagit ytterligare ett steg i konkurrensen om vårt intresse. MyHeritage.com köper upp släktträdsbackuptjänsten BackupMyTree
Världens största familjenätverk köper branschens främsta tjänst för skydd av familjehistoria 
BOULDER, Colo., LONDON, Storbritannien & TEL AVIV, Israel 20 september 2011MyHeritage.com, det populäraste familjenätverket på nätet meddelar i dag uppköpet av BackupMyTree LLC, världens första gratis och automatiska backuptjänst för släktträd. Detta är MyHeritage.coms sjätte uppköp, och de utvidgar nu sitt tekniska ledarskap och omfattning av släktforskningsrelaterade tjänster, som kan avnjutas av miljoner familjer runt om i världen.
Ett år efter lanseringen, har BackupMyTree framgångsrikt etablerat en ny era av bekymmersfri forskning för genealoger och släktforskningsentusiaster, med sina backuptjänster som skyddar mer än nio terabyte av släkträdsdata. MyHeritage.com kommer nu att fortsätta att driva tjänsten och hålla den kostnadsfri.
“Som den ledande internationella destinationen för familjer att utforska deras historia, dela minnen och hålla kontakten, förstår vi det enorma värdet som våra användare lägger på att skydda sin släktträdsinformation”, säger Gilad Japhet, MyHeritage.coms grundare och vd. ”Vi tror att BackupMyTrees banbrytande kund-till-datormolnteknik har stor potential och vi delar deras mål att bevara släkthistoria, vilket gör detta till ett naturligt nästa steg för oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda en utmärkt gratis backuptjänst och utforska sätt för BackupMyTree att gynna befintliga MyHeritage.coms användare och vice versa.”
Genom att automatiskt hitta släktträdsfiler och skapa en avlägsen, off-site backup garanterar BackupMyTrees mjukvara fullständigt skydd av släktträdsdata, som även förebygger förlust av års arbete på grund av en datorkatastrof som ett virus eller hårddiskkrasch.  Kompatibel med stora genealogiska applikationer, och omedelbar hämtning av släktträdsdata i flera revisioner, har BackupMyTree blivit branschens plats för säkerhetskopiering.  Tjänsten räknar världens erfarnaste släktforskare som dess användare, som förlitar sig på BackupMyTree för lagring och skyddande av sina omfattande och ofta ovärderliga släktforskning.
Välkänd släktforskare Dick Eastman granskade tjänsten i januari 2011 och lovordade den: ”Jag rekommenderar sällan en specifik produkt men jag rekommenderar den här. BackupMyTree bör installeras på varje släktforskares Windows dator. “
“BackupMyTree visade sig vara en direkt succé hos släktforsknings entusiaster, den ger dem trygghet att veta att deras släktträd är i säkert förvar”, säger Cliff Shaw BackupMyTrees grundare och vd. ”Nu när vårt team skiftar fokus mot nya satsningar, kommer världens största gratis sökmotor Mocavo.com och MyHeritage.com utan tvekan att bli ett idealiskt hem för BackupMyTree, med omfattande resurser att stödja och underhålla den. Vi är säkra på att BackupMyTree är i mycket goda händer.”
MyHeritage.som har över 60 miljoner användare och är tillgängligt på 38 olika språk. Efter en rad förärvningar av familjenätverk, nu senast det polska familjenätverket Bliscy.pl, det europeiska familjenätverket OSN GmbH och holländska familjenätverket ZOOOF, har MyHeritage.com blivit en av världens mest använda gratissajter för att ansluta familjer med sitt förflutna och varandra.
BackupMyTree är det andra företaget som MyHeritage.com har köpt upp av släktforskarentreprenören Cliff Shaw. Efter att ha förvärvat Pearl Street Software, skaparna bakom GenCircles.com och Family Tree Legends 2007. Fortsätter MyHeritage.com att driva både GenCircles.com and Family Tree Legends. Family Tree Legends mjukvara har nu gjorts till en gratistjänst.
BackupMyTree använder sig av bransch standardfil GEDCOME, likaså datafiler skapade av Family Tree Maker, Personal Ancestral File, Legacy Family Tree, RootsMagic (version 4 eller äldre), Family Tree Builder, Family Tree Legends, Ancestral Quest, Ancestry Family Tree, Reunion för Mac och GenoPro.
OmMyHeritage.se
MyHeritage.se är det populäraste familjenätverket på nätet. Miljontals familjer runt om i världen njuter av att ha en privat och gratis plats att hålla kontakten på och utforska sina rötter. MyHeritage.se Smart Matching™ teknologi förser användare med ett spännande och innovativt sätt att hitta släktingar och utforska deras släkthistoria. Med all information säkert samlad på en plast, är MyHeritage.se den ideala platsen att dela foton, fira och bevara speciella familjestunder. Tillgängligt på 38 språk, med över 800 miljoner profiler, mer än 19 miljoner släktträd, förenar MyHeritage.se familjer över hela världen. www.myheritage.se.
Om BackupMyTree LLC     
BackupMyTree LLC är grundat av entreprenören Cliff Shaw, en av skaparna bakom en av världens första kostnadsfria och automatiska backuptjänster, www.backupmytree.com som bevarar och skyddar släktträd. Tjänsten erbjuder släktforskare tryggheten att veta att deras släktträd är skyddad från en datorkrasch eller oavsiktlig radering, och är säkerställd av en avlägsen off-site backup. BackupMyTree erbjuder överallt tillgång och säker återvinning av nuvarande och tidigare versioner av släktträdet. För ytterligare information www.backupmytree.com
För mer information kontakta:                                                                                                       Sara Silander, Scandinavian Community Manager
Phone: +
46 8 55 92 1202/ Email: sara@myheritage.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...