google.com, pub-2557206291112451, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Släktforskning för noviser: Nyheter till vår hjälp

En blogg om släktforskning som är helt oberoende från de stora kommersiella sajterna och är rankad som en av de bättre av flera bedömare. Om du är nybörjare som släktforskare eller funderar på att börja släktforska kanske du kan ha nytta av mina vedermödor och glädjeämnen. Jag kommer att ta upp sådant som jag tycker har varit svårt som nybörjare i släktforskning. Jag kommer också att tipsa om program och websidor jag har haft nytta av, men också berätta om min egen släktforskning.

måndag 28 november 2011

Nyheter till vår hjälp

 Eftersom jag tagit semester från bloggandet några dagar har jag missat några nyheter som är till glädje för oss släktforskare, men det tänker jag kompensera nu.

Från GeneaNet kommer följande tidiga julklapp:"Sedan GeneaNet startade 1996 har vi alltid haft ett nära samarbete med släktforskarföreningarna. Även om vi tror att vi är delvis ansvariga för spridningen av släktforskarviruset, vet vi att förbund och föreningar spelar en avgörande roll i alla länder där vi finns representerade. Detta är mycket synligt i Sverige.
För att markera vårt stöd har vi tagit fram ett särskilt erbjudande för alla medlemmar av svenska släktforskarföreningar. Erbjudandet gäller från och med idag.

Guldklubb01.jpg

  • Publicera och sätt en personlig prägel på ditt släktträd. Läs mer
  • Sök efter dina förfäder i vårt bibliotek med gamla verk. Prova
  • Använd våra mest effektiva sökverktyg. Läs mer
  • Jämför automatiskt ditt släktträd med GeneaNets databas (släktträd, dokument, bilder ...) Prova
  • Få ett meddelande via e-post varje gång nya uppgifter om dina förfäder har lagts till av andra medlemmar. Läs mer

Detta erbjudande är tillgängligt för alla medlemmar i svenska släktforskarföreningar som har ett konto på GeneaNet.
(erbjudandet är inte giltigt för de medlemmar som tidigare varit medlemmar i Guldklubben eller som har utnyttjat tidigare provkampanjer).
Viktigt: I slutet av dessa 3 månader kommer du att avregistreras automatiskt från Guldklubben. Du kan då välja att lämna GeneaNet, använda GeneaNet kostnadsfritt eller registrera dig i Guldklubben.
Vill du prova Guldklubben under tre månader helt kostnadsfritt, beställ en blankett genom att skicka ett meddelande till oss:
Guldklubb02.jpg

 Från MyHeritage meddelar man följande nyhet som är till vår nytta:


 
MyHeritage köper FamilyLink.com och WorldVitalRecords.com och gör entré på den amerikanska marknaden
Betydande flytt in i USA och tillägg av historiskt innehåll markerar viktig utveckling för världens populäraste familjenätverk
Stockholm, Sverige & PROVO, Utah & LONDON & TEL AVIV, Israel–MyHeritage, det populäraste familjenätverket på webben tillkännagav i dag förvärvet av FamilyLink.com, Inc., grundarna av de släkthistoriskawebbsidorna FamilyLink.com och WorldVitalRecords.com. Detta är MyHeritages sjunde och största uppköp sedan 2007. Köpet markerar ett viktigt steg in på den amerikanska marknaden kommersiellt och operationellt, och kommer att öka vad MyHeritage kan erbjuda familjer, med ett tillägg av en enorm databas med flera biljoner historiska dokument. Med kontor och personal i Europa, Australien och Israel, kommer MyHeritage nu att lägga till sitt första USA-baserade kontor i Utah, hem till FamilyLink.com och ofta kallad släkthistorians världshuvudstad. 


 
Slutligen vill jag slå ett slag för ett privat initiativ. Det är den nya sajten  SLÄKTFORSKARE PÅ NÄTET som har som ambition att samla alla bloggar och hemsidor som rör släktforskning. Den är väldigt välgjord och du bör anmäla din släktforskarsida så snart som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...