En blogg om släktforskning som är helt oberoende från de stora kommersiella sajterna och är rankad som en av de bättre av flera bedömare. Om du är nybörjare som släktforskare eller funderar på att börja släktforska kanske du kan ha nytta av mina vedermödor och glädjeämnen. Jag kommer att ta upp sådant som jag tycker har varit svårt som nybörjare i släktforskning. Jag kommer också att tipsa om program och websidor jag har haft nytta av, men också berätta om min egen släktforskning.

onsdag 7 juli 2010

Det här är en av Sveriges bästa genealogisajter

Det kom ett mail från MyHeritage.com.


"Under den senaste tiden har vi försökt sammanställa en lista med de 25 bästa genealogi- och familjehistoriesajterna i Sverige. Jag är glad att kunna meddela att din sajt var en av dem vi valde. Vi kände att den erbjöd högkvalitativt och insiktsfullt innehåll, vilket representerar ett värdefullt inslag för genealoginätgemenskapen."
Jag är oerhört stolt och tacksam för uppskattningen. Hela listan med de 25 bästa genealogisajerna i Sverige finns på MyHeritage.

5 kommentarer:

 1. Helt enig med MyHeritage

  SvaraRadera
 2. Grattis Jan!! Det är du verkligen värd, ett sånt oerhört arbete som du har lagt ner!! Jag följer din blogg med största intresse.

  SvaraRadera
 3. Tack Barbro - jag blir så glad för beröm från andra släktforskare som läser min blogg.
  Mvh
  Jan

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...